Zum Inhalt springen

NEĆEMO TE
IZNEVJERITI!

ŠTO NUDIMO

Važno nam je da naši zaposlenici imaju sigurnost u planiranju čak i u vremenima kada je tempo života jako brz. Zato ćete s nama sklopiti ugovor o radu na neodređeno vrijeme. Osim toga, naši zaposlenici u tvrtci MT Industrietechnik ​​primaju natprosječne naknade koje se baziraju na učinku, odnosno rezultatima rada. Kod mnogih naših klijenata dobivate dodatke iz našeg industrijskog sektora do Equal Pay. Vaš rad će se nagraditi jednako kao i rad stalnog zaposlenika – zahvaljujući našim dodacima često ćete dobiti čak i više. Ako imate djecu, od nas ćete primati i neoporezivi doplatak za vrtić. Osim toga plaćamo doprinose iz korporativnog mirovinskog osiguranja. Kako bi mogli početi raditi na svom radnom mjestu sa dobrom opremom, naši zaposlenici dobivaju odgovarajuću opremu i radnu odjeću za svaki radni zadatak- sve su to visokokvalitetni brendirani proizvodi. Time  vam u cijelosti nudimo dobar paket!

Sigurnost u planiranju kroz ugovor o radu na neodređeno vrijeme

Atraktivne strukture nagrađivanja prema učinku

Neoporezivi doplatak za vrtić

Korporativno mirovinsko osiguranje

USLUGA POVRATNOG POZIVA

Dogovorite svoj neobavezni prvi razgovor.

 • Različite aktivnosti kroz različite projekte

  Posao u tvrtci MT Industrietechnik vam omogućava bogat radni dan s raznovrsnim aktivnostima. Radeći na različitim projektima imati ćete priliku koristiti i razvijati svoje vještine u različitim područjima. Ovdje možete u potpunosti iskoristiti svoje potencijale te se profesionalno razvijati zahvaljujući našoj velikoj i raznolikoj mreži kupaca. Naravno, vi sami odlučujete želite li sudjelovati u uzbudljivim i inovativnim projektima na regionalnoj, nacionalnoj ili čak svjetskoj razini.

 • Pristup širokoj mreži kupaca – otvaramo vrata

  Ponosni smo na našu veliku bazu kupaca koji uključuje poznate srednje velike tvrtke, velike industrijske koncerne i globalne igrače. Zahvaljujući ovoj širokoj i svjetskoj mreži kupaca, posao u MT Industrietechniku je vrlo raznolik i tvrtka uvijek može ponuditi nove prilike i otvori vam vrata. Vaš rad i vaše stručne kvalifikacije se kod nas jako cijene i mi ćemo Vam pružiti svu pomoć u vašem profesionalnom razvoju.

 • Skupite iskustvo i uspostavite kontakte

  Naravno, velika mreža kupaca uključuje veliku i lojalnu bazu zaposlenika. Ponosni smo što su nam brojni naši zaposlenici vjerni dugi niz godina. Zahvaljujući zajedničkom radu na različitim projektima s ostalima iz MT tima i iz naših tvrtki kupaca, imati ćete mnogo prilika za povezivanje i uspostavljanje kontakata. Ovaj i raznolik rad na različitim projektima vam nudi mogućnost skupljanja brojnih novih iskustava.

 • Dobre mogućnosti napredovanja za one koji se vraćaju u karijeru i mijenjaju karijeru

  Čak i ako niste već dugo radili u svojoj prvoj struci ili se želite profesionalno preorijentirati – u MT-u imate priliku obnoviti davno stečeno znanje, produbiti ga ili se čak upoznati s potpuno novim stvarima. Naravno, u tvrtci MT možete steći svoje prvo profesionalno iskustvo i kao početnik u određenoj struci.

 • Mogućnosti izobrazbe i mogućnosti za izgradnju karijere

  Tijekom rada u MT-u ćeš steći bogato dragocjeno iskustvo zahvaljujući svom sudjelovanju u različitim projektima. Ovdje možete primijeniti svoje znanje i naučiti nešto novo. Kako bismo vas dalje profesionalno razvijali, nudimo vam ciljane programe obuke, tečajeve i ostale edukacije uz pomoć kojih možete napredovati u svojoj karijeri. Moguća je čak i karijera počevši od voditelja gradilišta ili voditelja projekta do voditelja podružnice u MT-u. Sada započnite napredovanje u svojoj karijeri.

 • Brži postupak prijave – moguć je obaviti razgovor za posao online

  Mi smo moderna i napredna tvrtka, što se također očituje u našim postupcima prijave za posao. Također nam se možete lako prijaviti bez molbe za posao i životopisa. Sve što trebate učiniti je odgovoriti na 5 pitanja na svom pametnom telefonu. Za ostalo ćemo se mi pobrinuti. Vi birate datum za online razgovor za posao.

 • Digitalne potvrde o odrađenom radnom vremenu – nema više potrebe za slanjem poštom

  Pametni telefon umjesto papirologije – digitalizacija je za firmu MT Industrietechnik ključna stvar. Od prošle godine s digitalnim potvrdama o odrađenom radnom vremenu možete uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac. Razvili smo alat koji je jednostavan za korištenje i kojeg svatko odmah razumije. Mukotrpno ispunjavanje tablica s odrađenom satnicom i njihovo slanje poštom konačno je stvar prošlosti. Jednostavno ispunite polja na svom pametnom telefonu ili tabletu, neka ih voditelj gradilišta digitalno potpiše, pošaljite i gotovo.

  Na takav način radimo na ekološki prihvatljiv način.

 • Moderna radna odjeća i profesionalni alati

  Na svom radnom mjestu biste se trebali osjećati dobro. Zato veliku pažnju polažemo na modernu brendiranu odjeću i profesionalne alate poznatih proizvođača. Za obavljanje svog posla ćete dobiti i odgovarajuću osobnu zaštitnu opremu. Ukoliko vam, ipak, nešto nedostaje za vrijeme obavljanja posla, uvijek smo tu za sve molbe i pitanja.

 • POSLOVNI SEKTORI

  Elektrotehnika

  Obnovljivi izvori energije

  Informacijska tehnologija

  Mehanika

  Usluge

  PONUDE ZA RADNA MJESTA

  Nudimo raznovrsne poslove u području industrije, obrta i servisa. Mladi ste stručnjak i trebate steći svoje prvo profesionalno iskustvo, ili ste kvalificirani stručnjak ili čak iskusni majstor? U tom slučaju nam se javite – imamo za vas nove izazovne zadatke!  

  ODABERI SVOJ POSAO IZ SNOVA IZ PREKO 100 PONUDA ZA POSAO

   

  REFERENCE

  pitanja i odgovori

 • Koliko dugo postoji tvrtka?

  Tvrtka MT Industrietechnik GmbH & Co. KG je osnovana 1978. godine (tada je to bio tim za montažu) kao jedna od pionirskih tvrtki u sektoru pružanja usluga montaže.

 • Sklapa li se radni odnos na određeno ili neodređeno vrijeme?

  MT Industrietechnik isključivo nudi ugovore o radu na neodređeno vrijeme.

 • Gdje ću biti zaposlen?

  Ovisno o vašim željama i sposobnostima, možete biti zaposleni na regionalnoj, nacionalnoj ili čak svjetskoj razini.

 • Koliko ću imati dana godišnjeg odmora?

  Za početak dobivate 25 dana godišnjeg odmora u prvoj godini. Od druge godine radnog odnosa ćete dobiti 27 dana godišnjeg odmora. Početkom četvrte godine ćete dobiti 30 dana godišnjeg odmora.

 • Kakva je zarada?

  Plaćamo po učinku i plaća premašuje iznose iz kolektivnog ugovora. U osobnom razgovoru pojedinačno svakom dajemo ponudu za plaću.

 • Isplaćuju li se dnevnice?

  Svaki zaposlenik u mjestu izvan svog mjesta boravka ostvaruje naknadu troškova u vidu naknade za prehranu i smještaj.

 • Tko organizira prenoćište?

  Svaki zaposlenik u MT-u ima osobnu kontakt osobu koja se, između ostalog, brine i za organizaciju vašeg smještaja.

 • Na koju mail adresu mogu poslati svoju prijavu za posao?

  Svoju prijavu za posao pošaljite na adresu job@mt-industrietechnik.de

 • Moram li sam kupiti radnu odjeću i alat?

  Naravno da ne. Naši zaposlenici bi se trebali osjećati ugodno na svom radnom mjestu. Zato veliku pažnju poklanjamo modernoj brendiranoj odjeći i profesionalnim i kvalitetnim alatima poznatih proizvođača. Osim toga, svaki zaposlenik za svoj posao dobiva sebi prilagođenu osobnu zaštitnu opremu.

 • Moj posao na projektu je završio. Što sada?

  U tvrtci MT-Industrietechnik se ​​možemo osloniti na veliku mrežu klijenata zahvaljujući povijesti naše tvrtke dužoj od 40 godina. U nju spadaju poznata srednje velika poduzeća, kao i veliki industrijski koncerni i globalni igrači. Zahvaljujući ovoj mreži, u pravilu vam možemo bez problema ponuditi neki drugi odgovarajući posao.

 • U kojim sektorima posluje MT-Industrietechnik i kakvih projekata ima?

  Radimo u sektoru općih elektroinstalacija, industrijske montaže, gradnje rasklopnih postrojenja, sektoru obnovljivih izvora energije, kao i u sektoru trafostanica i automatizacijske tehnike  te tehnike puštanja u pogon. U svim tim sektorima preuzimamo i podržavamo projekte naših tvrtki klijenata u Njemačkoj i širom svijeta.

 • Mogu li se prijaviti za posao čak i ako sam naučio nešto drugo?

  Da, veselimo se vašoj prijavi. Priliku u MT-u ćete dobiti i kao povratnik nakon izbivanja iz struke ili u slučaju profesionalne preorijentacije. Kod nas možete osvježiti svoja stara znanja, produbiti ih ili steći nova.

 • Postoje li mogućnosti daljnjeg usavršavanja?

  Ne samo da ćeš se nastaviti razvijati kroz našu raznoliku i  veliku mrežu kupaca, nego možeš i napredovati u karijeri pohađanjem programa edukacije, tečajeva i obuke.

 • Nude li se programi strukovne izobrazbe?

  Nažalost, ne možemo ponuditi tehničku izobrazbu. No, možete završiti strukovnu izobrazbu pri našoj upravi na jednoj od naših sedam lokacija u Njemačkoj i zatim postati dio našeg tima.

 • Koliko trenutno imate zaposlenih?

  Međunarodna grupacija poduzeća trenutno zapošljava više od 1100 ljudi, pri čemu više od 300 zaposlenika radi u tvrtci MT-Industrietechnik.

 • Imate li pitanja vezanih za temu prijave za posao? Obratite se meni:

  Ivanka Stefanova & Parvan Filipov

  Zapošljavanje u Hrvatskoj

  +359 89 7883801

  i.stefanova@mt-industrietechnik.de