Zum Inhalt springen
Startseite » FAQs

FAQs

Koliko trenutno imate zaposlenih?

  • von

Međunarodna grupacija poduzeća trenutno zapošljava više od 1100 ljudi, pri čemu više od 300 zaposlenika radi u tvrtci MT-Industrietechnik.

Nude li se programi strukovne izobrazbe?

  • von

Nažalost, ne možemo ponuditi tehničku izobrazbu. No, možete završiti strukovnu izobrazbu pri našoj upravi na jednoj od naših sedam lokacija u Njemačkoj i zatim postati dio našeg tima.

Postoje li mogućnosti daljnjeg usavršavanja?

  • von

Ne samo da ćeš se nastaviti razvijati kroz našu raznoliku i  veliku mrežu kupaca, nego možeš i napredovati u karijeri pohađanjem programa edukacije, tečajeva i obuke.

U kojim sektorima posluje MT-Industrietechnik i kakvih projekata ima?

  • von

Radimo u sektoru općih elektroinstalacija, industrijske montaže, gradnje rasklopnih postrojenja, sektoru obnovljivih izvora energije, kao i u sektoru trafostanica i automatizacijske tehnike  te tehnike puštanja u pogon. U svim tim sektorima preuzimamo i podržavamo projekte naših tvrtki klijenata u Njemačkoj i širom svijeta.

Moj posao na projektu je završio. Što sada?

  • von

U tvrtci MT-Industrietechnik se ​​možemo osloniti na veliku mrežu klijenata zahvaljujući povijesti naše tvrtke dužoj od 40 godina. U nju spadaju poznata srednje velika poduzeća, kao i veliki industrijski koncerni i globalni igrači. Zahvaljujući ovoj mreži, u pravilu vam možemo bez problema ponuditi neki drugi odgovarajući posao.

Moram li sam kupiti radnu odjeću i alat?

  • von

Naravno da ne. Naši zaposlenici bi se trebali osjećati ugodno na svom radnom mjestu. Zato veliku pažnju poklanjamo modernoj brendiranoj odjeći i profesionalnim i kvalitetnim alatima poznatih proizvođača. Osim toga, svaki zaposlenik za svoj posao dobiva sebi prilagođenu osobnu zaštitnu opremu.

Tko organizira prenoćište?

  • von

Svaki zaposlenik u MT-u ima osobnu kontakt osobu koja se, između ostalog, brine i za organizaciju vašeg smještaja.

Moderna radna odjeća i profesionalni alati

  • von

Na svom radnom mjestu biste se trebali osjećati dobro. Zato veliku pažnju polažemo na modernu brendiranu odjeću i profesionalne alate poznatih proizvođača. Za obavljanje svog posla ćete dobiti i odgovarajuću osobnu zaštitnu opremu. Ukoliko vam, ipak, nešto nedostaje za vrijeme obavljanja posla, uvijek smo tu za sve molbe i pitanja.